Cançons

jueves, 18 de diciembre de 2014

PRESENTACIÓ PRIMER TRIMESTRE

He entrat a Picasa web on tinc un àlbum amb totes les fotos creades del primer trimestre.
A continuació he escollit les imatges que més m'han agradat de realitzar i les he ficat en un nou àlbum, d'aquest l'he fet públic i he agafat el link de la presentació de les diapositives perquè a continuació es poguessin veure totes les imatges juntes. 

martes, 16 de diciembre de 2014

FOTOMUNTATGE AMB GIMP

He creat un fotomuntatge amb el gimp.
Havia de crear una imatge on jo estigués en un lloc que m'agrada i donar-li un aire nadalenc amb diferents imatges i títols.
A partir d'una imatge que he escollit d'un lloc, Tailàndia, he retallat la meva figura, gràcies a l'eina de creació de camins i l'eina de selecció d'una regió per colors, i la he posat sobre el fons de la imatge principal. Després he creat diferents elements nadalencs amb ajuda de l'inkscape i utilitzat la mateixa forma que la imatge anterior, he retallat els elements i els he col·locat a la imatge de Tailàndia. He creat un títol també amb l'inkscape i he col·locat diverses imatges com regals, una estrella, els reis mags... Per acabar amb l'inkscape he creat un marge per la meva imatge.
M'ha agradat molt poder fer aquest treball ja que és molt entretingut i divertit, perquè has d'anar retallant les imatges i enganxant-les en un paisatge totalment diferent.


La imatge principal de Tailàndia:
 











Imatge meva que he hagut de retallar:









Rètol, bon nadal:














 
Decoració nadalenca creada amb l'inkscape:













                                         Fotomuntatge final:


jueves, 11 de diciembre de 2014

TREBALLS REALITZATS AMB GIMP

Gràcies al gimp he pogut editar diferents fotos, ara explicaré algunes d'elles i com ho he pogut realitzar:

· He baixat la saturació dels colors de la imatge:



· He eliminat la saturació de la imatge, deixant-la a blanc i negre:




· He canviat el balanç de colors a la imatge, restant-li una mica de groc:



· He canviat el contrast de la imatge i he augmentat una mica la brillantor:



També el gimp pot fer que dues imatges diferents es posin una a sobre de l'altre fent que dues imatges diferents puguin estar editades en una sola imatge, per fer això he realitzat dos treballs, un de una nena al Taj
Majal i l'altre un treball de Lleida on he hagut de canviar el cel.

Lleida: 


He hagut de retallar un cel d'una altre imatge utilitzant una eina de colors, després agafar la imatge original i enganxar-la en el foli i ajustar-la perquè quedes bé. He hagut de treballar amb les capes per poder editar-ho millor.
No m'ha semblat gaire difícil.










Taj Majal: 




Per crear aquesta imatge he hagut de fer el mateix que l'anterior, retallant la nena i enganxant-la al Taj Majal, per seleccionar-la he hagut de utilitzar la eina de selecció de regió continua per colors.
M'ha semblat entretingut i al final ha sigut ràpid.