Cançons

martes, 17 de febrero de 2015

TREBALLS INDIVIDUALS AMB APPS, NEW WAY

Per començar vaig investigar App Inventor ja que seria el programa amb el que faria les apps. A continuació, vaig jugar a jocs de programació per començar a identificar el programa.

Vaig haver de crear un grup per començar a crear Apps i treballar-les.

Valoració del treball en equip: M'ha agradat molt treballar en equip ja que cadascú tenia una feina assignada i treballàvem amb sincronització. Vam fer unes petites avaluacions sobre que sabíem de les aplicacions i ens vam ajudar mutuament.

Nom del equip: New Way
Membres del equip i funcions:  Maria Grèbol: Exploradora
                                             Gonzalo Mena: Constructor
                                             Maria Ros: Comunicadora
                                             Laia Baños: Coordinadora


El treball en grup consistia en escollir les Apps que volíem dissenyar i pensar com fer-ho.




                                     App Inventor


App Inventor és un entorn integrat al desenvolupament que permet crear aplicacions mòbils per al sistema operatiu Android. De forma visual i a partir d'un conjunt d'eines bàsiques, l'usuari va enllaçant un conjunt de blocs per crear l'aplicació. El sistema és gratuït i es pot descarregar fàcilment de la web. Les aplicacions fruit d'App Inventor estan limitades per la seva simplicitat, tot i que permeten cobrir un gran nombre de necessitats bàsiques en un dispositiu mòbil.



                             WhatsApp

Després vaig analitzar la App de Whatsapp on vaig haver d'identificar per a que servia, quines necessitats cobria, quines eines tenia i com el valoro, vaig comparar Whatsapp amb altres aplicacions i vaig dir tot el que sabia sobre la App . 

Whatsapp és un programa de propietat multiplataforma de missatgeria instantània per a telèfons intel·ligents.



                                  Aplicacions AppInventor

Hello Purr
  
A continuació vaig començar a crear les meves pròpies Apps com Hello Purr que era un gat que al clicar-lo sonava un ''miau'' i vibrava el mòbil. On vaig haver de descarregar la imatge i fer la programació de l'aplicació.









Paint Pot

La següent va ser Paint Pot que amb el mateix gat i havien diferents colors, vermell, verd i blau, per pintar i diferents gruixos amb els que poder dibuixar i pintar, també tenia un botó per esborrar el creat. Vaig canviar el disseny i vaig ficar un gos. Aquesta va ser la programació necessària:











 


Mole Mash

La tercera App va ser un joc, Mole Mash, on hi havia un petit ninot que havies d'anar clicant per tenir una certa puntuació i cada cop es movia més ràpid. Va ser més complicat crear-la ja que la programació era més difícil.















Pong

La quarta i última aplicacióva ser Pong que era un joc on una pilota anava caient i amb una petita barra havies d'evitar que toqués el terra, cada cop que la pilota tocava la barra sumava un punt a la puntuació. La programació per fer:


















Valoració del treball: Les quatre aplicacions les vam fer seguint tutorials i al final va ser fàcil i divertit crear-les. Vaig aprendre molt i vaig descobrir el món de les aplicacions.